GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

KFC Arena ia cu asalt Bucharest Gaming Week

Ieri seara am luat parte la unul dintre cele mai interesante evenimente de gaming la care am fost invitat de cand lucrez in presa. Am ajuns la Nexus Gamers Pub si am fost intampinat de un miros imbietor de KFC cald si o gasca de oameni zambitori si foarte entuziasti.

In cadrul evenimentului am aflat ca lantul de restaurante fast-food va gazdui KFC Arena powered by Nexus in cadrul Bucharest Gaming Week. BGW 2019 se va desfasura intre datele de 4 si 10 ale lunii Noiembrie, iar turneul de Counter Strike Global Offensive va fi pe scena principala a evenimentului in weekend-ul plin de jocuri de care ne vom bucura la Palatul Parlamentului. KFC Arena powered by Nexus este un turneu de CSGO care va aduna la un loc cele mai bune echipe non-profesioniste din tara, deci favoritii multora din echipa Nexus eSports nu vor fi prezenti. Acestia vor participa in cateva etape de calificare urmand ca main-eventul sa fie transmis atat pe internet, cat si prezentat live celor care vor fi prezenti la targul de gaming.

Alaturi de KFC si Nexus, vom vedea in curand si alte nume mari din industrie, si nu numai, care vor avea ceva de zis in scena de jocuri video si care vor da cu subsemnatul la Bucharest Gaming Week. Parteneri noi, o locatie inedita si o multime de jocuri, concursuri si premii. Ca de obicei, ne vedem la eveniment. Pana atunci eu ma intorc sa mai infulec putin pana nu se raceste mancarea 🙂

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button