GAMING

Kerbal Space Program vine și pe Wii U

Este oficial, nici o platformă nu mai este în siguranță, Kerbal Space Program invadează totul. După Xbox One și Playstation 4, vine vestea că popularul simulator de construit, lansat și explodat accidental rachete pentru că au fost construite incorect, va sosi pe Wii U.

Informația vine grație scurgerii unui trailer pe canalul oficial de Youtube al companiei Nintendo. În momentul redactării acestui articol, clipul video a fost făcut privat și nu poate fi vizionat. Ar trebui totuși să vedeți anunțul oficial în curând, iar clipul de la sfârșitul articolului să fie vizibil.

Kerbal Space Program va fi disponibil prin Wii U eShop, la o dată ce încă nu a fost stabilită. Niciuna dintre edițiile jocului pentru console nu are în acest moment o dată de lansare, dar sunt pe drum, iar de producția lor se ocupă studiouri ce au experiență cu diversele platforme.

În acest timp, studioul Squad este preocupat cu dezvoltarea continuă a lui Kerbal Space Program. Înainte de lansarea variantei 1.0, au arătat interes în posibila realizarea a unui mod oficial de multiplayer. Încă nu s-a materializat nimic, așa că până atunci comunitatea recurge la modificări realizate de fani, fiecare având propria implementare… foarte diferită a conceptului.

[Nintendo Life]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close