PC&Consoles

Kerbal Space Program va primi primul său expansion

Kerbal Space Program, popularul simulator de „Asta ar trebui să fie în flăcări?”, este pe cale să primească primul un expansion în toată regula.

Studioul Squad anunță Making History, un pachet de conținut menit să ofere jucătorilor ocazia de-a retrăi pe pielea kerbalilor aventurile spațiale prin care au trecut SUA și Rusia în cursa spațială. Misiunile acestea vor fi acompaniate de componente inspirate de cele folosite pe vremuri și de un editor de misiuni. Acesta poate fi folosit la scriptarea în detaliu a propriilor peripeții spațiale, printr-un sistem simplu de tipul „drag and drop”. Misiunile astfel create pot fi împărțite cu restul comunității și va exista chiar un  sistem de scor global pentru acestea.

Încă nu s-a spus nimic despre modul de multiplayer care a fost promis acum câțiva ani, dar cel puțin kerbalii vor avea acum o parașută personală, așa că nu trebuie să moară toți doar pentru că ai uitat să pui una pe navă. Making History încă nu are o dată de lansare și va fi un expansion contra cost, nu un update gratuit ca ce conținut a tot primit Kerbal Space Program până acum.

[Squad]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button