GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Kerbal Space Program se extinde din nou

În funcție de cum vedeți situația, Kerbal Space Program fie este cel mai bun simulator spațial creat vreodată, fie cel mai sadic joc conceput până acum. Indiferent dacă intențiile voastre sunt de a explora spațiul sau de a găsi metode din ce în ce mai sinistre prin care să zdrobiți un kerbal de o planetă, cert este că veți avea noi metode la dispoziție pentru a face aceste lucruri de la finalul lunii.

Aflat acum sub tutela Take Two Interactive, jocul va primi în ziua de 30 mai un nou expansion, numit Breaking Ground. Acesta este menit să extindă cu mult opțiunile pe care le aveți pentru explorarea suprafeței planetelor, venind și cu o serie de motive noi pentru care să faceți asta.

Veți găsi de acum înainte vulcani activi pe Vall, cratere pe Moho și o sumedenie de alte lucruri ce vă vor ademeni către cele mai îndepărtate colțuri ale sistemului solar. Ajunși acolo, veți putea explora suprafața folosind roboți construiți folosind o serie de componente noi ce ar trebui să facă realizarea propriului Transformer și mai simplă ca până acum. O gamă largă de dispozitive științifice noi vă mai stă la dispoziție, ce poate fi folosită la crearea de baze de cercetare pe termen lung pe planetele îndepărtate, colectând date prețioase ce pot fi apoi folosite pentru a găsi moduri noi prin care să îl explodați pe Jebediah Kerman.

Breaking Ground va costa 15 dolari/euro.

[Squad]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button