GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Kerbal Space Program 2 a fost anunțat

Cu un trailer... cinematic?

Din categoria „Nu e 1 aprilie, nu?”, Kerbal Space Program 2 a fost anunțat la Gamescom. Și nu în orice fel, a fost anunțat prin intermediul unui trailer cinematic, menit să prezinte o idee generală despre experiența de joc, folosind grafică ce nu sunt 100% sigur că va putea fi regăsită în jocul final. Judecând după imaginile disponibile pe Steam, nu va arăta chiar atât de bine.

Oricum, toate informațiile pe care le avem acum despre joc vin de pe Steam, pentru că anunțul nu avea nici un detaliu. Ce vă pot spune este că de joc nu se ocupă Squad, ci Star Theory Games, format din câțiva oameni ce au lucrat la o varietate de proiecte, precum Monday Night Combat.

Jocul promite să aducă sistem complet refăcute de construcție și de zbor, permițând mai multă creativitate fără a sacrifica provocarea. Kerbal Space Program va aduce o sumedenie de componente noi, va permite construirea de colonii pe planete diverse și vă permite chiar să explorați alte stele. Desigur, va exista și suport pentru modificări, așa că vă puteți aștepta să se distreze în continuare comunitatea cu el.

Kerbal Space Program 2 va fi lansat anul viitor.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button