GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Keanu Reeves si-a dublat timpul jucat in Cyberpunk 2077

Se pare ca vom petrece mai mult timp cu omul care iti taie respiratia

Keanu Reeves il va juca pe Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077 si se pare ca actorul a indragit rolul atat de mult incat va aparea mai mult in joc decat era specificat initial. Johnny traieste in capul lui V, unul dintre protagonisti, pe un chip. Astfel, acesta poate aparea oriunde, iar pentru cei care indragiti actorul, se pare ca Keanu a cerut sa aiba un rol mai mare.

In cadrul festivalului Lucca Comics and Games, actorul vocal Luca Ward a vorbit cu jurnalistul Gian Luca Rocco despre timpul alocat dublajelor in limba italiana s-a dublat multumita colegului sau canadian. Keanu Reeves pare ca a avut o experienta atat de placuta incat i-a convins pe CD Projekt Red sa ii acorde o prezenta mai mare personajului pe care il interpreteaza.

Reeves nu este nici in situatia in care sa duca lipsa de proiecte, multumita seriei John Wick, dar munca in plus depusa de actor a fost cu siguranta apreciata. In luna Iulie, Marcin Blacha, regizorul povestii a spus ca Reeves a fost implicat si in creatia personajului, ajutand studioul sa-l faca mai complex si mai placut pentru jucatori.

Un actor bun, iar Keanu este un actor grozav, va incerca mereu sa insufle o parte din caracterul sau intr-un rol interpretat, oferindu-i acel ceva special.

Marchin Blacha, CDPR

PCGamer

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button