MORE

Kaufland Romania ofera o sansa de angajare persoanelor cu dizabilitati

Nu scriem in fiecare zi despre asa ceva, insa unele subiecte merita vazute; indiferent de domeniul activitatii noastre. Astazi vom vorbi putin despre persoanele cu dizabilitati si modul in care Kaufland Romania incearca sa ajute acesti oameni sa-si gaseasca locuri de munca. La finalul anului 2019 a fost lansat programul ACCES, integrand persoane cu dizabilitati in echipa lantului de magazine.

In Romania, peste 850.000 de persoane sunt inregistrate ca fiind afectate de dizabilitati, iar in cele mai multe cazuri intampina dificultati in a-si gasi un loc de munca. In aceasta perioada, Asociatia Act for Tomorrow a decis sa sustina demersurile Kaufland Romania de a facilita accesul la un loc de munca al tuturor persoanelor, fara discriminare.

In acest fel Kaufland a deschis 500 de posturi pentru acesti oameni. Pentru a-i ajuta pe noii colegi sa se integreze, angajatorul a organizat sesiuni de training speciale pentru echipele actuale. Acestea includ de la dezbateri si jocuri de rol pana la tehnici de relationare cu persoane cu diferite tipuri de dizabilitati. Sesiunile de training al angajatilor vor fi urmate de recrutarea propriu-zisa a persoanelor cu dizabilitati.

Daca cunoasteti astfel de persoane care sunt in cautarea unui loc de munca, le puteti indruma sa aplice la cariere@kaufland.ro pe unul dintre posturile deschise special pentru ei. Pentru informatii suplimentare puteti accesa oricand pagina dedicata angajarilor a celor de la Kaufland.

Start ONG Kaufland Romania persoane cu dizabilitati

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button