MORE

JXD Singularity S192, un rival pentru Nvidia Shield

Chiar dacă Nvidia a lansat de ani de zile dispozitivul Shield, piața nu a fost tocmai inundată de clone, sau alternative. Însă, pe măsură ce tehnologia avansează și se ieftinește, încep să apară soluții precum JXD Singularity S192.

Chiar dacă are un nume foarte complicat, JXD Singularity S192 se anunță a fi un dispozitiv Android competent pentru rularea de jocuri video. Este construit chiar cu un procesor Nvidia, și anume un Tegra K1. Deși este vechi de un an de zile și nu la fel de puternic precum nou Tegra X1, tot este capabil să ruleze decent o varietate de jocuri.

Dispozitivul are un ecran cu o diagonală de 7 inch, dispune de 2GB de RAM, două camere, de 13 megapixeli și de 5 megapixeli, și o baterie de 10000mAh. Simplu spus, are o baterie masivă care poate fi folosită pentru a juca, non-stop, 6 ore întregi. Alternativ, vă puteți uita la 11 ore de film. O astfel de autonomie este rar văzută la dispozitivele mobile care rulează Android.

Avantajul cel mai clar pe care îl are JXD Singularity S192 față de iterația curentă a lui Shield este că nu necesită un controller extern. Metoda de control este integrată în carcasă, fiind compusă din butoanele clasice întâlnite pe un gamepad modern, compatibil cu Xinput.

Dispozitivul nu are încă o dată de lansare, dar va costa în jur de 300 de dolari. Nu este ieftin, dacă luăm în considerare că PlayStation 4 se apropie vertiginos de același preț, dar mobilitatea mereu costă.

[WCCFtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button