MORE

Juvo iti vegheaza somnul in fiecare noapte!

La sfarsitul unei zile obositoare si stresante avem nevoie de odihna cat mai placuta. Toata ziua visam la momentul in care ne vom arunca in patul nostru de acasa si ne vom cufunda intr-un somn adanc si linistitor.  Si pentru ca totul sa fie perfect, Juvo iti va veghea somnul pentru ca tu sa dormi fara griji!

Dispozitivul iti urmareste somnul si il gestioneaza, astfel incat sa fii sanatos si sa te trezesti plin de viata si odihnit. Senzorul patentat mat aluneca rapid sub orice saltea. Juvo iti monitorizeaza semnele vitale in timp real iar tu nu trebuie decat sa te odihnesti si sa te pregatesti pentru o noua zi. Asezat pe noptiera, dispozitivul iti imbunatateste calitatea somnului, iar generatorul de zgomot te va ajuta sa te trezesti la timp pentru a ajunge unde ai nevoie.

Si asta nu e tot! Juvo nu urmareste doar mediul in care dormi, ci functioneaza cot la cot cu cele mai noi dispozitive inteligente pentru casa, pentru ca tu sa beneficiezi de un mediu de somn optimizat. Acest aparat poate sa calculeze timpul in care tu dormi cu adevarat pe durata unei nopti. Aplicatia SleepCoach te ajuta sa monitorizezi timpul de somn REM, adica perioada din timpul noptii in care visezi, caracterizata de miscari oculare rapide sub pleoapele inchise.

Dimineata, Juvo iti poate spune cat de linistit ai fost pe parcursul noptii, cat de mult te-ai miscat, sau chiar daca ai respirat oxigenul necesar organismului. De asemenea, aparatul este dotat si cu un senzor pentru lumina, un microfon pentru a inregistra sunetele produse in timpul noptii si un termometru pentru a pastra o temperatura optima pentru a te simti confortabil.

Senzorul pentru lumina produce seara, inainte de culcare, o lumina rosie pentru ca organismul tau sa elibereze melatonina si sa te pregateasca mai usor pentru somn. Dimineata, se aprinde o lumina albastra care blocheaza producerea de melatonina iar tu te trezesti mai plin de energie ca niciodata.

Juvo poate, de asemenea, sa stinga televizorul atunci cand il programezi tu, sau poate sa iti selecteze modul silentios pe telefon, iar atunci cand te trezesti, sa reactiveze soneria.

Sunteti doua persoane in acelasi pat? Asta nu reprezinta o problema deoarece Juvo nu este influentat de miscarile persoanei de langa tine. Insa, daca doriti amandoi sa va monitorizati somnul, compania are si un pachet special care contine doua aparate.

Juvo este disponibil in doua variante de culori, alb si ngru, pentru a se integra perfect in decorul dormitorului tau. Dispozitivul poate fi gasit la pretul de 199 de dolari.

[JUVO]

Articole asemanatoare

Back to top button