MORE

Justin.tv revine

Daca vizitati Twitch.TV de ceva vreme, probabil va amintiti ca la un moment nu prea aveati un cont de Twitch, ci unul pentru ceva numit Justin.TV. Twitch a evoluat ca o ramura dedicat jocurilor a a serviciului acesta, bucurandu-se de un succes mult mai mare. Atat de mare incat a fost cumparat de Amazon pentru 970 de milioane de dolari.

La acea data, Justin.TV a fost inchis, utilitatea sa devenind din ce in ce mai redusa, iar bazele de date pentru cele doua servicii fiind de ani de zile separate. Insa acum are o sansa sa revina.

Justin Kan, creatorul serviciului, a declarat ca doreste sa readuca la viata Justin.TV, insa nu tocmai in forma sa actuala. Aparent, a devenit foarte fascinat de conceptul de Snapchat Stories, serviciul video pe care il ofera Snapchat, si vrea sa creeze ceva similar.

In cuvintele sale:

Ca o unealta sociala, indeplineste  o nevoie dincolo de mesagerie si Facebook/Twitter/Instagram. Ca o platforma, cred ca Snapchat este pe punctul de a deveni mainstream.

Si ce exact va face? Posibil sa relanseze Justin.TV ca un canal de Snapchat, sau sa faca un serviciu similar. Oricum, are foarte multi bani si timp liber cat sa face orice vrea.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button