Gaming

Just Cause Grapple Gun acum si in GTA 5!

Just Cause 2 este un joc cu care acest redactor nu are amintiri prea placute, dar, daca este ceva … distractiv in jocul acela, este Grapple Gun-ul care poate sa se transfome intr-o oaza infinita de momente amuzante. Probabil de asta Grapple Gun a fost „importat” in GTA 5, avand in vedere ca unul dintre punctele slabe ale jocului este accesibilitatea in anumite portiuni ale level-ului.

Bine, ca nu poti sa ajungi pe o anumita margine a unei cladiri nu este mare tragedie in GTA 5, mai ales ca jocul iti da toate uneltele posibile sa te distrezi atat in modul multiplayer, cat si intr-o campanie destul de bine inchegata.

Dar, avand in vedere ca exista o comunitate de modderi care merge impotriva curentului, Grapple Gun-ul pare sa fie un plus bine venit, chiar si in conditiile in care folosirea lui strica iremediabil felul in care framework-ul personajului se misca, rezultatul fiind un omulet lipsit de fizica ce zboara prin nivel.

Arhitectul modului, JulioNIB si-a pus talentul la contributie si rezultatul se poate vedea in clipul de mai jos.


Cert este ca acest clip ne-a amintit un lucru: Rag Doll effectul din seria GTA a fost tot timpul destul de amuzant, reusind sa stoarca un zambet si de pe fata celui mai acru individ. Iar cu acest Grapple Gun Mod iti asiguri cateva ore de amuzament!

Articole asemanatoare

Back to top button