GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Just Cause devine film

Tot apar din ce în ce mai multe adaptări ale jocurilor video la cinematograf, cu nivele de calitate variabile și potențial terifiante. Iar de anul viitor va intra în producție încă una. Una ce ai crede că nu ar putea fi greșită cumva, din moment ce este o succesiune de explozii. Just Cause.

Noua peliculă va fi produsă de același studiou responsabil pentru filmele Resident Evil, Constantin Film, însă este scris scenaristul seriei John Wick. Știu că acea serie de filme este foarte populară acum, dar deocamdată nu a fost pomenit nimic despre cine va regiza pelicula și cine va juca în el. Aceste două detalii tind să fie destul de importante, fiindcă indiferent cât de bun este scenariu, cineva cu siguranță îl poate face prăpăd dacă își dă interesul.

Desigur, vorbim de seria Just Cause, jocuri cu scenarii de îți venea să adormi pe lângă el, dacă nu era și faptul că puteai lega pensionari de avioane și capre de elicoptere, sau submarine de tornade. Povestea nu a fost niciodată punctul forte al seriei, nici personajele, cu o excepție, Rico Rodriguez în sine, eroul francizei. Acesta a reușit mereu să iasă în evidență prin faptul că totul din preajma sa tinde să explodeze.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button