GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Just Cause 4 este gratuit pe EGS

Și un joc despre condus prin Italia

Epic Games Store oferă pentru următoarea săptămână încă două jocuri gratuite. Jocuri ce vor rămâne permanent ale voastre, asociate cu contul vostru de EGS până la sfârșit.

Primul dintre ele este Wheels of Aurelia, o chestie despre condus mașini pe undeva prin Italia. Are o coloană sonoră foarte plăcută, dacă vă place muzica italiană. Dar nu cred că sunteți aici pentru drumuri italiene pixelate. Sunteți aici pentru a vedea cum Rico Rodriguez se bate cu o tornadă.

Just Cause 4 este și el gratuit în această perioadă, oferindu-vă ocazia să vedeți ce se poate întâmpla atunci când inamicii au rămas fără idei despre cum să îl oprească pe temutul eliberator, așa că au început să arunce cu vremea în el.

În cazul în care vă întrebați cum se poate ca un joc atât de mare și relativ recent să fie gratuit, ar putea fi pentru că Just Cause 4 a cam fost un eșec financiar. Așa că orice bani ar primi de al Epic vor fi de folos celor de la Square Enix, să nu închidă ca semn de răzbunare ce studiouri din Europa și SUA le-au mai rămas încă neabandonate.

Săptămâna viitoare aveți parte de un For the King gratis pe EGS. Probabil va mai fi adăugat și un alt joc, văd că tot tind să introducă încă un titlu gratuit pe ultima sută de metri.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button