MORE

Just Cause 3 va primi un mod de multiplayer

Cu ceva timp in urma, cativa indivizi au incercat sa faca un alt fel de mod de multiplayer pentru GTA 5, pe care Rockstar in cele din urma nu prea l-a aprobat. Asa ca echipa Nanos s-a apucat de lucru la un alt mod de multiplayer, de data aceasta pentru Just Cause 3.

S-a ajuns la aceasta decizie dupa un sondaj prin care publicul avea posibilitatea sa decida pentru ce joc sa dezvolte un mod de multiplayer, iar publicul a decis sa fie Just Cause 3. O alta posibilitate era Far Cry 4. Ca urmare, de asta se vor apuca de acum inainte.

Membrii echipei sunt dornici sa colaboreze cu studioul Avalanche pentru a realiza acest mod de multiplayer, avand acces ceva mai direct la joc permitand dezvoltarea unui mod de multiplayer competent in maxim 30 de saptamani.

Indiferent daca vor primi sau nu suport de la dezvoltator, tot intentioneaza sa aiba un multiplayer functional pentru Just Cause 3 in acest timp, dar poate nu chiar la fel de bun, cel putin nu in varianta sa initiala.

Din moment ce Square Enix si Avalanche nu au avut nimic impotriva dezvoltarii unui mod de multiplayer pentru Just Cause 2, pare probabil ca echipa Nanos va putea realiza acest mod de multiplayer fara impedimente. Ramane insa de vazut daca vor primi suport direct de la dezvoltator.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button