Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Just Cause 3 va avea cea mai mare harta din industria jocurilor!

/
/
/
img

In unele jocuri explorarea si diversitatea reprezinta un factor foarte important pentru jucatorii din ziua de astazi. Problema este ca uneori ajungi sa fii limitat de harta sau de viziunea dezvoltatorului de jocuri care nu vrea sa te duci in locul Y si sa arunci in aer turnul Z, ci trebuie sa o iei pe o carare specifica ca sa iti termini misiunea, dar pana ajungi sa faci asta poti admira un munte foarte pitoresc, dar nu te poti duce pe el.

Intr-adevar, uneori este frustrant ca nu poti face ce iti doresti intr-un joc. Ei, echipa din spatele jocului Just Cause 3 s-a gandit la sufletelele voastre si a lucrat din greu astfel incat sa va ofere ditamai harta!Just Cause 3

Ei se lauda ca ar fi cea mai mare harta vazuta vreodata in jocuri si au facut chiar si o comparatie intre alte harti.

Harta din Just Cause 3 va fi formata din mai multe regiuni, fiecare avand farmecul ei propriu, care portretizeaza trecutul, prezentul si viitorul, care pare a fi unul sumbru daca tanarul nostru Rico nu pune osul la treaba sa cafteasca trupele generalului Di Ravello al carui vis maret este sa domine lumea.
Sper ca pe aceasta harta vom avea si activitati diverse, nu doar misiuni de umplutura care sa se repete constant si sa iti manance fripti nervii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar