PC&Consoles

Just Cause 3 multiplayer intră în beta

Sunteți pregătit pentru haos total într-un ținut tropical unde lumea se deplasează cu parașute, cârlige și costume de zbor? Atunci ar fi bine să reinstalați acum Just Cause 3.

Echipa care lucrează de câteva luni bune la implementarea unui mod de multiplayer anunță că de astăzi începe faza de beta test public. Asta înseamnă că puteți descărca mod-ul de multiplayer și vă puteți amuza de zor pe serverele de multiplayer.

Varianta finală a lui Just Cause 3 Multiplayer va fi disponibilă spre începutul lunii februarie. Până atunci, vă puteți aștepta ca această iterație a modului de multiplayer să conține o serie de probleme, cum ar fi stabilitate instabilă, conectivitate neconectată, fizică spirituală și  tot așa.

Modul de multiplayer al lui Just Cause 3 deschide lumea întreagă a jocului pentru un număr mare de Rico Rodriguez, capabil să facă tot ce puteau în singleplayer și chiar mai mult.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Beta Release: 20.12.2016. Deși, probabil folosesc sistemul de notare american al datei, și va fi lansat în ziua de 12 Bruznebrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button