Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Just Cause 3 Multiplayer este aproape gata!

/
/
/

După aproape un an de așteptare, comunitatea a făcut ceea ce dezvoltatorii lui Just Cause 3 nici măcar nu au încercat, au realizat un mod de multiplayer funcțional pentru joc.

Având în vedere de câți ani a fost nevoie pentru ca Just Cause 2 să își primească modul de multiplayer, Just Cause 3 a făcut progres imens, clipul de mai jos demonstrând exact cât de multe lucruri s-au putut implementa într-un timp relativ mic.

Jocul doar ce-a avut parte de un test de multiplayer, la care au putut participa câțiva din posesorii jocului, ar ceea ce au văzut a fost un joc surprinzător de funcțional. Încă nu este complet, anumite lucruri nu funcționează în totalitate, cum ar fi sincronizarea mersului sau a vieții mașinilor.

Nu s-a oferit o dată la care varianta finală va fi disponibilă, dar probabil nu va fi mult timp de așteptat, din moment ce o mare parte din muncă a fost deja făcută.

[Overlock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar