Gaming

Just Cause 3 îți dă propria ta insulă!

Nu în joc, ci în realitate. Just Cause 3 va oferi jucătorilor posibiltatea de a câștiga propria lor insulă, una tangibilă, formată din sol, piatră, ierburi și orice mai încape pe insule. Monștri de fum.

Square Enix și Avalanche Studios anunță un concurs care va începe in ziua lansării lui Just Cause 3, 1 decembrie 2015, și se va încheia pe 29 februarie 2016. Ideea este următoarea. Dacă ați cumpărat Just Cause 3 Day One Edition, ce în esență înseamnă să faceți precomandă jocului, sunteți automat înscris în concurs. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să obțineți cel mai bun scor total… de haos.

Asta înseamnă cu siguranță că 99.99% din jucători deja au pierdut, pentru că mulți oameni mai au locuri de muncă și cursuri. Dar unii vor avea timp să joace zi și noapte timp de 3 luni.

La final, cel care are cel mai mare scor va primi o insulă. Locația acesteia nu a fost încă dezvaluita, așa că s-ar putea să nu fie în Caraibe. S-ar putea să nu fie nici măcar locuibilă, gen o stâncă imensă, sau plină de clone ale lui Ewan McGregor.

Nici nu va fi o insulă prea mare, ci una în valoare maximă de 50 de mii de dolari. Va trebui să vă organizati de unul singur transportul, și va trebui să aveți grijă de unul singur de taxele asociate deținerii unei insule.

Iar în cele din urmă, concursul este disponibil doar în America de Nord. Încă mai aveți timp să vă mutați acolo, dacă ați visat mereu să dețineți propria insulă pe care să construiți o fortăreață întunecată de unde să amenințați planeta cu lasere orbitale. Alternativ, puteți doar să jucați Just Cause 3, și să vă amuzați distrugând alte insule.

[Gamesradar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button