PC&Consoles

Just Cause 3 este gratuit pe Steam până joi seara

Dacă sunteți amatori de senzații tari ce implică cascadorii, explozii și alte elemente generatoare de adrenalină virtuală, aruncați un ochi aici.

Promoția vine la scurt timp după apariția modului de multiplayer creat de comunitate, acesta fiind lansat pe data de 21 iulie. Un mod similar a fost responsabil pentru longevitatea predecesorului său, care a continuat să fie jucat ani buni de la lansare. Just Cause 3 este gratuit până joi seara la ora 22, ora României. Dacă după ce l-ați încercat doriți să-l păstrați, jocul este redus cu 75% în această perioadă și costă doar 9.99 euro. Sau puteți lua Just Cause 3 XL, varianta sa mai completă, care conține și Air, Land & Sea Expansion Pass. Acesta beneficiază de aceeași ofertă, costul pachetului ajungând la 16.24 euro.

La reducere mai găsiți și restul seriei. Primul Just Cause costă 1.39 euro, aproximativ aceiași bani pe care-i dați pentru o sticlă de suc, doar că vă ține ceva mai mult și nu conține conservanți. Just Cause 2 are un preț de 2.99 euro. Toate DLC-urile pentru el sunt puțin mai costisitoare, 3.43 euro. Iar dacă doriți să luați toată seria, aceasta are acum prețul promoțional de 19.98 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button