MORE

Just Cause 3 are vaci zburatoare

Exista o teorie veche care spune ca orice joc are vaci in el nu are cum sa fie rau. Puteti analiza asta in detaliu, daca vreti. Red Alert 2 are vaci, Diablo are vaci, World of Warcraft are o rasa jucabila de vaci. Toate sunt jocuri excelente. Sunt pana si in Just Cause 3.

Cei de la Eurogamer au avut oportunitatea de a testa Just Cause 3 intr-o varianta de testare, si fiind oameni normal la cap, s-au gandit sa testeze cel mai logic, rational si intreg la minte lucru posibil.

Folosind un elicopter au rapit o vaca de pe un camp. Apoi au dus acea vaca intr-un orasel pe un pisc de munte, unde se intampla sa fie o antena strategic plasata langa o statuie. Din cauza modului in care functioneaza acum acel grapling hook al lui Rico, se pot realiza ansambluri elastice. In esenta, prastii improvizate. In cazul de fata, au folosit statuia si antena ca sa ataseze cabluri de vaca, iar apoi au lansat acea vaca in vazduhul albastru, pana cand nu mai era vizibila.

Estimarea distantei a fost posibila doar prin amplasarea catorva bombe pe vaca, care au fost detonate pentru a se putea vedea exact cat de departe a putut sa ajunga bovina zburatoare.

De la Red Alert 2 si The Saboteur nu a fost o aplicatie mai inovativa pentru vaci si explozibil. Studioul Avalanche a inteles cu adevarat de ce lumea joaca Just Cause.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close