GAMING

Just Cause 2 Multiplayer ajunge la 0.2

Just Cause 2 nu are un mod de multiplayer oficial, dar fanii au făcut unul ce a fost chiar adăugat pe Steam, acum aflându-se în testare varianta 0.2.

Mod-ul multiplayer este încă în beta, aşa recomandăm celor care au încă varianta 0.1.5 şi încă doresc mai joace,  nu se alăture acestui beta, dacă mai doresc mai între pe serverele „oficiale”, patch-ul transformând jocul şi făcândaccesarea serverelor ce rulează 0.1.5 imposibilă.

În sfârșit pot fi adăugate NPC-uri în multiplayer cu care jucătorii de Just Cause 2 pot interacționa. Anterior, lumea era complet goală, lipsită de orice fel de personaj ce nu era deja controlat de un alt jucător. Varianta 0.2 repară acest minus, asa că atunci când nu puteți să legați un jucător de o mașină, vă puteți revărsa supărarea pe populația de NPC-uri. În esență combină cel mai bun aspect al lui Just Cause 2 în singleplayer cu modul de multiplayer.

Apoi, o serie de alte modificări importante au fost adăugate: toate modelele de civili sunt acum utilizabile de către jucători, permițându-vă să aveți un aspect mai variat pentru personajul vostru. Meniul principal a fost refăcut, existănd suport pentru caractere speciale din UNICODE, sincronizarea între jucători și server a fost îmbunătățită, și multe altele.

Dacă sunteți interesați să participați la beta test, selectați opțiunea de Beta de la variantele disponibile ale lu Just Cause 2 Multiplayer de pe Steam. Această modificare este gratuită, dar aveți nevoie de Just Cause 2 pentru a-l juca.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close