TECH

JumpSnap: cum sa sari coarda fara coarda!

JumpSnap sau cum sa sari coarda si la 40 de ani. Saritul cu coarda este din aceeasi categorie cu mersul pe bicicleta: nu uiti niciodata cum se face. Jocul copilariei noastre are insa acum la dispozitie adevarate gadget-uri.

jumpsnap1

JumpSnap inseamna de fapt doua dispozitive pe care le tinem in mana si care masoara numarul de salturi pe care le facem, caloriile pe care le consumam, durata antrenamentului, fara sa mai existe riscul sa ne impiedicam de sfoara! Acest instrument cu un display LCD la îndemână a fost creat pentru a economisi spațiu.

Nu uitati, indiferent de ce folositi, saritul cu coarda este unul dintre cele mai complexe exercitii de aerobic.

 Jump Snap costa 30$ si poate fi comandat aici.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button