Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jucatorii LoL au realizat microtranzactii de aproape un miliard de dolari in 2014

/
/
/
/
image

Termenul de microtranzactie este acum pe buzele si in mintea tuturor gamerilor, existand o versiune a acestui sistem in mai toate jocurile moderne. Totusi, in League of Legends, se pare ca lucrurile stau extrem de bine, jucatorii de LoL realizand microtranzactii de apropape un miliard de dolari.

In general jucatorul isi cumpara un skin nou, si mai ramane cu niste puncte, pe care le pastreaza pentru zile negre. Asa a ajuns Riot Games sa castige 624 milioane de dolari doar anul trecut, iar anul acesta tinde deja spre un castig de un miliard din microtranzactii. Intre lunile Ianuarie si Septembrie 2014, Riot a reusit sa acumuleze in jur de 964 milioane de dolari, potrivit celor de la VentureBeat, profitul de un miliard de dolari fiind aproape sigur pana la finalul anului. microtranzactii de apropape un miliard

Printre jocurile populare mai putem enumera CrossFire, care are profituri de 897 milioane de dolari, Dungeon Fighter Online cu 891 milioane de dolari, World of Warcraft cu 728, acestea fiind in imediata vecinatate a primului loc in materie de castiguri.

Comparativ cu DOTA 2 si Hearthstone, League of Legends este cu mult peste in materie de castiguri, conform celor de la VentureBeat, cele doua castigand „doar” 136 de milioane si respectiv 114 milioane de dolari.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Da…LOL-ul este la putere acum.Dar peste ceva timp or sa le mai scada profiturile daca nu adauga ceva nou mai des.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar