MORE

Jucatorii de World of Tanks vor ajunge sa comande tancuri rusesti adevarate!

Facem noi misto de rusi, dar cand acestora le nazareste o idee in cap nu mai scapam de ei. Nu cu mult timp in urma acestia au lansat pe „piata” un nou tanc intituat T-14 Armata, care vine dotat cu o turela complet automatizata, astfel reducand numarul echipajului la 3 persoane pozitionate intr-o capsula blindata in interiorul tancului pentru o protectei sporita.

In momentul de fata, putem spune ca rusii au cel mai avansat tanc de pe campul de lupta din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie sa uitam ca mai avem de luat in considerare si factorul uman cand vine vorba de eficienta intr-o lupta. E ca si cum ai avea ultimul racnet de arma, dar soldatul nu stie sa traga.

Totusi, in scurt timp nu va mai fi vorba de soldati sau echipaj, deoarece vicepremierul rus Dmitry Rogozin vrea sa recruteze jucatori de World of Tanks care sa comande de la distanta tancuri T-90. Multe dintre acestea au ramas pe stoc asa ca rusii isi doresc sa le faca un upgrade sau conversie astfel incat sa le controleze de la distanta.

Ideea nu suna deloc rau, dar ganditi-va daca cineva ar intercepta acel semnal si ar prelua controlul tancurilor. Chiar si dronele americane UAV sunt supuse acestui risc.

„Nu mai avem nevoie de tanchisti acum, ci de jucatori de World of Tanks”

[Twitter]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button