GAMING

Jucatorii de League of Legends ii spun adio lui Gangplank

Gangplank a fost unul dintre campionii League of Legends! Un campion care a compensat o anumita lipsa in galeria de campioni. Ei bine, astazi, ii spunem adio acestuia, Jack Piratul cel Teribil, supranumit furia marilor calme sau Gangplank,  este un campion care a fost retras la pensie!

Da… Gangplank nu mai este de gasit in League of Legends, Riot retragand perrsonajul atat din joc, cat si din poveste, declarand existenta acestuia curmata intr-un mod nu tocmai festiv. Bine, cel mai probabil o sa reapara intr-un fel sau altul, dar nu in cel mai scurt timp. Indepartarea acestuia din joc pare sa fie justificata de noul event in plina desfasurare in League of Legends, numit  Bilgewater, moartea lui Gangplank fiind asigurata de Miss Fortune, rivalul lui Gangplank in povestea jocului. Miss Fortune pe de alta parte, a fost si ea redenumita in joc precum Captian Fortune.

In esenta, Miss Fortune este acum Captain Fortune, iar Gangplank este out, finito, kaput, mort… pentru moment cel putin, pana RIOT nu il aduc inapoi ca Zombie sau mai stiu eu ce, cu un re-work la sange, noi abilitati si care cel mai probabil o sa fie OP primele doua saptamani. Posibil si din aceasta cauza Gangplank  pare sa fi primit rework-ul recent si noul skin.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close