Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jucătorii de Guild Wars 2 nu mai pot cumpăra gems din Gem Store

/
/
/

Guild Wars 2 pare a fi cea mai recentă victimă a agresivității sporite în aplicarea legii jocurilor de noroc, deoarece jucătorii din Belgia nu mai pot accesa Gem Store-ul jocului.

După cum s-a explicat în forumurile Guild Wars și pe Reddit, jucătorii au început să experimenteze probleme cu cumpărăturile încă de săptămâna trecută, iar Belgia nu mai este listată ca o locație din care gems-urile să se mai poată factura.

Belgia s-a aflat în fruntea apelului la o reglementare mai strictă a cazurilor de lootboxes în jocurile video, pe care Comisia de jocuri de noroc, le-a declarat ca fiind ilegale la începutul acestui an. Legea a obligat compania Valve să dezactiveze cutiile cu recompense aleatorii în CS:GO în luna iulie, în timp ce Blizzard a făcut același lucru la Overwatch și Heroes of the Storm în luna august. Foarte probabil și în cazul lui Guild Wars 2 este vorba de același lucru.

ArenaNet nu a spus încă nimic despre ceea ce se întâmplă, deci totul este speculație în acest moment. Presupunem că ar fi posibil ca magazinul pur și simplu să aibă o problemă – una ciudată, într-o parte a lumii care a luat recent decizii aspre în legătură cu partea din joc care nu mai funcționează. Suntem de părere că este ceva intenționat, cu alte cuvinte, ArenaNet tocmai a reușit să o dea în bară la capitolul comunicare în ceea ce privește problema.

Dacă sunteți prin Belgia și chiar vreți să cumpărați gems, puteți oricând să folosiți un VPN.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar