GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jucătorii de Guild Wars 2 nu mai pot cumpăra gems din Gem Store

Guild Wars 2 pare a fi cea mai recentă victimă a agresivității sporite în aplicarea legii jocurilor de noroc, deoarece jucătorii din Belgia nu mai pot accesa Gem Store-ul jocului.

După cum s-a explicat în forumurile Guild Wars și pe Reddit, jucătorii au început să experimenteze probleme cu cumpărăturile încă de săptămâna trecută, iar Belgia nu mai este listată ca o locație din care gems-urile să se mai poată factura.

Belgia s-a aflat în fruntea apelului la o reglementare mai strictă a cazurilor de lootboxes în jocurile video, pe care Comisia de jocuri de noroc, le-a declarat ca fiind ilegale la începutul acestui an. Legea a obligat compania Valve să dezactiveze cutiile cu recompense aleatorii în CS:GO în luna iulie, în timp ce Blizzard a făcut același lucru la Overwatch și Heroes of the Storm în luna august. Foarte probabil și în cazul lui Guild Wars 2 este vorba de același lucru.

ArenaNet nu a spus încă nimic despre ceea ce se întâmplă, deci totul este speculație în acest moment. Presupunem că ar fi posibil ca magazinul pur și simplu să aibă o problemă – una ciudată, într-o parte a lumii care a luat recent decizii aspre în legătură cu partea din joc care nu mai funcționează. Suntem de părere că este ceva intenționat, cu alte cuvinte, ArenaNet tocmai a reușit să o dea în bară la capitolul comunicare în ceea ce privește problema.

Dacă sunteți prin Belgia și chiar vreți să cumpărați gems, puteți oricând să folosiți un VPN.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button