GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Bethesda tocmai a introdus un frigider de 7$ in Fallout 76

Fanii jocului sunt cel putin deranjati de miscarea asta

Inca dinainte de lansare, Bethesda a sustinut ca microtranzactiile din Fallout 76 vor fi doar de natura cosmetica, insa nu mai este cazul cu noul frigider din Atom Shop. Acest frigider a fost o sugestie facuta de jucatori, avand functia evidenta de a stoca mancare. Ofera beneficiul ca atunci cand l-ai amplasat in tabara ta, rata de alterare a mancarii si bauturilor scade cu 50%. Insa problema este alta. Poti sa cumperi acest nou item doar cu bani reali.

Frigiderul costa 700 de atomi, care echivaleaza cu 7 dolari. Cativa utilizatori reddit au iesit rapid in fata si au explicat cum pentru doi dolari in plus, poti cumpara DLC-ul Automatron pentru Fallout 4. Este vorba de un DLC de 9 dolari care adauga iteme noi, misiuni, locatii si inamici. Bine, sau poti plati cei 7 dolari pentru un frigider virtual.

Acum jumatate de an, un numar destul de mare de jucatori au sugerat adaugarea acestui item in joc. Postarile au primit un raspuns pozitiv din partea echipei Bethesda care spuneau: „Hei! Am vazut ca unii dintre voi ati sugerat adaugarea acestui item asa ca am trimis cererea voastra mai departe catre echipa. Multumim pentru ca ati impartasit asta cu noi!”

Dupa lansarea total dezastruoasa, deja subreddit-ul dedicat lui Fallout 76 este plin de plangeri si fanii spera ca Bethesda vor remedia aceasta situatie. Acestia au dat semne ca ar incerca sa repare jocul, iar update-ul Wastelanders ce urmeaza sa apara in curand va adauga NPC-uri umane si va reintroduce elementul de decizie din partea jucatorilor. Pana atunci insa, situatia nu este deloc roz pentru oamenii care in trecut au adus titluri bune, dar in ultima vreme au fost cuprinsi de lacomie si au luat niste decizii extrem de proaste.

VG247

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button