PC&Consoles

Jucătorii Alpha de EVE Online pot pilota acum mai multe nave

Pentru mai bine de un an, CCP Games a permis fanilor interesați să încerce gratuit EVE Online. Odată cu lansarea actualizarii „Arms Race” de azi, acei jucători primesc mai multe nave pentru a fi folosite in universul New Eden.

În trecut, clonele Alpha, adică cei care joacă fără un abonament plătit, aveau acces doar la 21 de nave din imperiul lor ales. Acum jucătorii au acces la Battleship și Battlecruisers în plus față de Destroyers și Frigates. CCP a ridicat de asemenea restricția asupra navelor specifice imperiului, ceea ce înseamnă că puteți învăța abilitățile care vă permit să zburați nave pentru orice facțiune. În ansamblu, aceasta înseamnă că cei care se află pe un cont gratuit pot juca un total de 145 de nave în joc. Cu mai multe nave vin arme mai bune. Clonele Alpha pot acum să se antreneze pentru a folosi arme mici și mijlocii Tech II, care ar trebui să ajute la provocarea mai multor daune asupra navelor inamice.

Când vă pregătiți pentru aceste nave, va trebui să alegeți cu atenție cum vă alocați punctele de talent. CCP a anunțat, de asemenea, că jucătorii Alpha vor avea doar 5 milioane de puncte pe care să le folosească, ceea ce nu este mult atunci când luați în considerare multiplele niveluri asociate cu cele mai multe abilități. Potrivit unui post de blog din studio, limita a fost impusă astfel încât „punctele să își păstreze valoarea„.

Cu cât oferim mai multă antrenare gratuită, cu atât mai puțin valoros devine punctul de talent, ceea ce nu este un lucru bun pentru jucătorii existenți, înfricoșător pentru CCP și în mod inevitabil dăunător pentru echilibrul jocului și economia jocului.

Cu toate acestea, există o modalitate de a depăși această limită fără a plăti un abonament lunar. Jucătorii Alpha pot cumpăra un „Daily Alpha Injector”, care oferă încă 50.000 de puncte. Pentru a preveni abuzul de sistem, acesta poate fi folosit numai o dată pe zi. Puteți achiziționa injectorul pentru 20 PLEX, o monedă specială în joc. Cel mai ieftin pachet include 110 PLEX pentru $ 5, dar puteți utiliza, de asemenea, bani în joc (ISK) pentru a achiziționa PLEX.

Actualizarea aduce, de asemenea, schimbări suplimentare care influențează întregul univers al jocului. Jucătorii ar trebui să vadă mai multe baze de operare Pirate în timpul călătoriei lor. Modul Resurse Wars obține, de asemenea, un nou rol de suport al jucătorului, schimbări de echilibru și recompense noi. Aceste caracteristici au fost inițial introduse în octombrie ca parte a expansion-ului „Lifeblood”. Pentru detalii complete despre actualizare, asigurați-vă că vizitați site-ul jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button