MORE

Jucatorii de EVE Online au de unde sa faca bani

CCP a fost mereu unul din producatorii de MMO-uri cu o viziune mai larga a viitorului, unul in care jucatorii sunt liberi sa profite de pe seama jocului, fie prin traficul de ISK in EVE Online, fie prin cel de personaje. Iar acum, vine inevitabilul, traficul de organe!

Bine, nu tocmai organe, dar pe aproape. CCP anunta un nou sistem planuit pentru EVE Online, care sa permita jucatorilor sa isi vanda punctele de experienta acumulate pe parcursul anilor.

Acest sistem va presupune folosirea unui Transneural Skill Extractor pentru a scoate dintr-un personaj aproximativ 500 de mii de puncte de skill, care apoi pot fi puse intr-un Transneural Skill Packet. Acesta poate fi apoi vandut ISK sau PLEX, sau poate un Caracal echipat la maxim, sau cine mai stie ce alta moneda de schimb folosesc jucatorii de EVE Online in acest moment.

Personajele care sunt pe un cont de Trial nu pot fi folosite, asa ca daca aveati  in 2008 un personaj de acest fel, care avea suficiente puncte de experienta,  nu il puteti monetiza acum, doar daca platiti abonamentul pe o luna.

Sistemul este gandit in mare parte sa ajute jucatorii noi, ei primind numarul maxim de 500 de mii de puncte de la un astfel de obiect. Cei care au peste 5 milioane de puncte de skill deja alocate vor primi din ce in ce mai putine, cei care au peste 80 de milioane primind doar cate 50 de mii per pachet.

Motivul pentru aceasta decizie este cel de-a lasa personajele mai batrane sa isi pastreze grandoarea, dar fara a zdrobi in totalitate personajele noi create. Sistemul inca mai este in testare, asa ca CCP accepta sugestii pentru alterarea sa.

[CCP]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close