GamingTech&IT

Jucătorii care folosesc coduri în Apex Legends vor fi aruncați în același lobby

Dacă sunt fani Apex Legends printre voi, știți deja că una dintre marile probleme ale jocului sunt alți jucători care folosesc metode ilegale de a câștiga. Ei bine, cei de la Respawn s-au gândit la noi și au ales să aplice o metodă interesantă de a ne scuti de această problemă: în loc să baneze contul unui hacker, acesta va fi în schimb plasat într-un lobby special unde va sălășlui cu cei asemeni lui fără să fie anunțat, astfel, fiecare va primi puțin din propriul tratament. Asta împiedică acești jucători să creeze imediat un alt cont gratuit pentru a juca.

De asemenea, în aceeași postare de pe reddit, un purtător de cuvânt al Respawn Entertainment a precizat că metodele anti-cheat aplicate în urma ultimului update nu includ doar atât ci va fi o întreagă „operațiune”:

  • Folosirea de boți care „citesc” jocul și pot observa anomalii, precum cineva folosind un hack
  • Introducerea de TFA (Two Factor Authentication) pentru zone sau conturi predispuse la atacuri
  • Introducerea de noi metode de detecție care găsesc conturile de spam și le elimină înainte ca acestea să acționeze
  • Cercetarea continuă pentru adaptarea la noi hack-uri
  • Matchmaking care pune cheaterii și spammerii în același lobby
  • Investigarea modului în care trei jucători fac un lobby pre-made. Chiar dacă nu folosești, în momentul în care joci cu un hacker, ești la fel de pasibil de ban ca și el
  • Suplimentarea resurselor umane și tehnologice alocate acestui joc

Respawn a declarat faptul că se dedică total războiului cu cheaterii și vor să ofere jucătorilor o experiență cât mai bună fără a mai întâmpina persoane nedorite.

În aceeași postare, Respawn au vorbit și despre Twitch Prime Loot iar în acest moment, dacă aveți cont premium pe Twitch puteți să faceți reedem skin-ului Dino Dynamo pentru Bangalore. De asemenea, dacă nu ați făcut reedem deja, skin-urile pentru Wattson și armă L-Star sunt încă disponibile tot prin Twitch Prime.

reddit

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button