PC&Consoles

Jucatori de Starcraft 2 arestati pentru blat

Daca vreti vreodata o dovada ca eSports este un sport legitim, trebuie doar sa va uitati la numarul de jucatori arestati pentru blaturi, pentru ca se afla in crestere.

Din Coreea de Sud vine vestea ca autoritatile au arestat cativa jucatori de Starcraft 2 pentru ca in loc sa joace cinstit, au decis sa primeasca sume imense de bani pentru a pierde in mod intentionat. De ce i-ar plati cineva ca sa piarda? Pentru ca in Coreea de Sud pariurile pe turneele de Starcraft 2 sunt o treaba foarte serioasa. Sumele erau chiar de 61 de mii de dolari pentru un singur blat.

In total, 11 jucatori de Starcraft 2 au fost gasiti vinovati de astfel de actiuni ilegale. Doi dintre ei nu au fost arestati, opt dintre ei se afla acum in spatele gratiilor, iar unul a disparut si nu s-a putut da de urma sa.

Care este identitatea acestor jucatori? Nu s-a mentionat in anuntul oficial, dar daca urmariti cumva campionatele de Starcraft 2, iar in mod spontan au disparut 11 jucatori, va veti da seama cu siguranta care sunt.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button