MORE

Jucator profesionist de Starcraft 2 descalificat dintr-un turneu dupa un tweet ofensator/tembel!

Adaugam astazi pe lista care pare sa nu se mai termine a „Unora Care Fac Alegeri Foarte Proaste In Viata” asta: Mikhaylo „Kas” Hayda, jucator profesionist de Starcraft 2 descalificat  pentru postarea unui mesaj pe Twiter care suna cam asa: „Am să violez o fată în curând!”, înainte de jocul lui de calificare împotriva lui Madeleine „Maddelisk” Leander din turneul de luna viitoare Fragbite Masters.

KAS

„Nici nu știu ce să spun”, a scris Leander într-un post pe site-ul e-sport Aftonbladet. „A fost un soc. Asta venind de la un jucător profesionist este înfricoșător. Organizatorii au făcut ce au putut”.

„Fragbite Masters a decis să il descalifice pe ucraineanul Terran Mihaylo „Kas” Hayda din turneu”, au scris organizatorii intr-un post de pe site. „Acest lucru a fost decis in seara aceasta, după ce Hayda a acționat necorespunzător în mediul online, unde postat un mesaj ofensator, pretins a fi o glumă, la adresa adversarului său. Fragbite Masters nu tolereaza acest tip de comportament. Ne străduim să scoatem la lumina ce este mai bun in e-sport.”

Hayda mai târziu si-a cerut scuze pe Twitter, susținând că el scrie, uneori, „tweet-uri stupide”. Totusi, acest gen de comportament, fie el pueril si inofensiv, trebuie taxat. Pe de alta parte, in apararea „inculpatului” se poate spune ca termenul „rape” este folosit pana si de catre casteri atunci cand un jucator matura pe jos cu un  altul, cuvantul avand asadar sens dublu pe scena e-Sports. Oricum situatia s-a transat par in defavoarea lui KAS, acesta urmand sa stea pe bara.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close