MORE

Valve ofera rambursare neconditionata pentru Journey Of The Light!

Journey Of The Light, lansat în 22 mai 2015 a fost lovit recent de un val de plângeri din partea userilor de Steam, aceştia acuzând producătorul jocului indie, Lord Kres, că a încercat să îi însele, acuzele fiind destul de grave, jocul fiind publicat pe Steam cu ajutorul Green Light.

Problemele au început în momentul în care userii au descoperit mai multe nereguli în jocul dezvoltatorului de origine finlandeză, acesta numindu-şi jocul unul dintre cele mai grele posibile, doar că lucrurile nu stăteau chiar aşa, ci chiar mai rau, mulţi jucători fiind în imposibilitatea de a trece… de primul nivel!
Journey Of The Light

Când userii s-au apucat să cotrobăie prin fişierele jocului, au descoperit că cele destinate fiecărui nivel în parte au dimensiune identică, întărind astfel ideea că jocul este de fapt o înşelătorie.
Journey Of The Light

Lucrurile s-au revărsat pe Reddit, apoi pe Twitter, Facebook, totul culminând cu Vâlve care a luat masuri în această privinţa: să returneze banii celor care doresc rambursarea acestora, fără alte întrebări.

Journey Of The Light a fost retras de la vânzare şi Lord Kres, demonizata public. Dezvoltatorul a spus in apararea sa că este vorba despre o simplă eroare în codarea patch-ului, dar, lucrurile nu sunt în favoarea sa, dovezile fiind strivitoare. Pe de altă parte, se poate să fie chiar vorba de o eroare de codare, dar atunci de ce doar dezvoltatorul a reuşit să treacă de primele trei capitole ale jocului? Întrebare mai mult retorică!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close