PC&Consoles

Jon Shafer părăsește Paradox Interactive

Pe la începutul anului a sosit o veste foarte bună pentru fanii jocurilor de strategie. Designerul principal al lui Civilization 5 s-a alăturat studioului Paradox Interactive pentru a lucra la un nou proiect secret.

Având în vedere experiența lui Shafer în domeniul TBS și a celor de la Paradox în domeniul istoric, putea fi vorba până și de un soi de competitor pentru Civilization… deși, considerând că Paradox tinde spre propriile sale nișe, probabil nu era asta. Eh, orice ar fi, proiectul nu mai este dezvoltat de Jon Shafer.

Acesta a plecat de la companie, motivul anunțat fiind cel al diferențelor de creativitate. Soarta proiectului secret la care lucrează Paradox este deocamdată necunoscută. Dacă avem noroc, și dacă era un proiect interesant, atunci nu va fi anulat. Altfel, ar putea să ajungă în același colț unde se află acel joc Runemaster al companiei, care era în esență Heroes of Might and Magic.

Shafer n-a anunțat ce va face de acum înainte, dar probabil n-ar strica să termine lucrul la At the Gates, TBS-ul despre căderea Imperiului Roman la care lucrează de câțiva ani de zile pe care l-a finanțat prin Kickstarter.

[Paradox Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button