Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Jolla isi actualizeaza sistemul de operare

/
/
/
/
image
img

Jolla a profitat de succesul sau de la sfarstiul anului trecut, cand si-a lansat prima tableta pe Indiegogo. Asadar, a prezentat-o si la Barcelona in cadrul Mobile World Congress. Marc Dillon, cofondator Jolla, a vorbit audientei despre noua versiune a Sailfish OS care incorporeaza cateva functionalitati comune, dar si posibilitatea de a oferi suport procesoarelor Intel Atom X3. Sailfish 2.0 are un UI mai rafinat, notificari imbunatatite, posibilitatea vizualizarii diverselor evenimente si multe alte functionalitati de baza. In plus, Jolla promite sa protejeze informatiile clientilor si sa le asigure o protectie sporita.

Dillon a insistat asupra faptului ca sistemul de operare Android este prea dominant pe piata si le-a cerut partenerilor sai sa investeasca mai mult in ecosistemul softurilor. Cu alte cuvinte, compania finlandeza si-a propus sa ofere consumatorilor tot ceea ce nu poate sa ofere principalul sau rival, Android. Dillon a subliniat faptul ca Android este construit in asa fel incat sa colecteze informatiile utilizatorilor sai, lucru pe care Jolla nu il va face, protejandu-si astfel si clientii, dar si partenerii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar