MORERSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Joker primeste 8 minute de aplauze in picioare la premiera

Filmul va fi disponibil in cinematografe incepand cu luna Octombrie

Noul film Joker, care il are in rolul principal pe Joaquin Phoenix nu va fi disponibil pentru public pana in Octombrie, dar filmul a avut premiera in cadrul Festivalului de Film de la Venetia in acest weekend, iar oamenii care au apucat sa-l vada, l-au iubit.

Conform Variety, toata sala a scandat opt minute dupa finalul filmului. O astfel de reactie ar trebui sa atraga atentia celor care decerneaza premiile. In timp ce unele publicatii au acordat o nota perfecta de 10 din 10, alti critici au spus despre Joker ca ar fi maxim decent sau chiar au avut recenzii negative, notabil fiind articolul lui Stephanie Zacharek, reporter pentru revista Time Magazine care a spus ca: „Joker nu are un plot; este mai mult un mixaj de GIF-uri legate intre ele.”

Phoenix a fost si el prezent la Venice Film Festival in cadrul difuzarii filmului si a vorbit mai mult despre personajul pe care l-a jucat. A spus ca precedentii actori care l-au impersonat pe Joker nu l-au influentat in niciun fel. „Nu mi-am luat inspiratia de la nici o iteratie precedenta a acestui personaj”, a sustinut Phoenix. „Am simtit ca este creatia noastra din anumite privinte.”

Tot in cadrul acestui eveniment, directorul artistic al festivalului, Alberto Barbera a spus ca Joker „va ajunge direct la Oscaruri”. Alaturi de alte elemente ale filmului, lumea lauda modul in care Phoenix l-a portretizat pe Joker.

Alaturi de Phoenix in rolul principal, filmul ii mai are in distributie pe Robert de Niro, Zazie Beetz si Frances Conroy. Joker este o schimbare de stil pentru regizorul si scenaristul Todd Phillips, care a lucrat in trecut la comediile Hangover si Old School. De asemenea, a scris scenariul pentru Borat, ceea ce i-a adus si o nominalizare la Oscar.

Gamespot

Articole asemanatoare

Back to top button