GamingPC&ConsolesȘtiri IT

John Romero s-a apucat de jocuri de strategie

Din categoria „1 Aprilie a fost ieri, dar, te rog, continuă” John Romero, omul responsabil pentru Doom, Quake și câteva alte lucruri importante, anunță că următorul său proiect nu este un shooter. Nu numai asta, dar nu este nici măcar un joc de acțiune, ci un joc de strategie.

Și nu orice fel de strategie, ci unul realizat în colaborare cu Paradox Interactive, compania cunoscută pentru faptul că face predominant tabele de Excel la care cineva a atașat un motor grafic. Jocul respectiv este realizat la Romero Games, studioul omului care ne-a adus Daikatana ultima dată când era de capul lui, și pare că va fi dezvăluit pe larg abia la E3. Știu, sună de parcă ar fi peste multe, multe luni, dar ne mai despart doar 68 de zile de marele eveniment. Merită subliniat că Romero nu este de unul singur la studioul ce îi poartă numele, chiar are o echipă care se poate ocupa de realizare a ceva mai amplu ca un mod de Doom.

Aș vrea să vă spun mai multe despre acest joc de strategie, dar în acest moment nu există alte informații despre el. Ca un anunț de joc, este de-a dreptul jalnic, dar se remarcă măcar prin combinația neașteptată de dezvoltator-gen-publisher.

[Paradox Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button