MORE

John Romero lucreaza la un nou shooter

John Romero nu este cel mai bine vazut dezvoltator de jocuri din istorie! Daikatana, jocul care trebuia sa fie tot ceea ce avea mai bun de oferit fostul creator al lui Doom a fost…un dezastru!

De la o campanie de marketing auto-distructiva, pana la un ciclu de dezvoltare anevoios si obositor, atat pentru public dar si pentru dezvoltatori, Daikatana este considerat si astazi unul dintre jocurile pe care le recomanzi cuiva pe care doresti sa te razbuni. Nici nu este de mirare ca Romero si-a indreptat atentia catre piata de mobile, recent dezvoltand titluri pentru companii precum Zynga, Ubisoft sau EA. Din fericire John Romero nu si-a uitat radacinile, si intr-un recent podcast, acestuia i-a scapat faptul ca lucreaza la un nou shooter.

In podcastul celor de la Joystick, Super Joystick Podcast, Romero a relatat ca lucreaza la mai multe titluri pentru platformele mobile, dar printre altele si la conceptul unui nou personaj de shooter. Acesta a spus ca: „Nu am mai facut un shooter din 2000. Asa ca am inceput sa lucrez la unul!”

Nu stim ce sa credem. Mai ales ca experienta cu precedentul lui joc nu a fost tocmai… placuta. Totusi anii de dezvoltare acumulati, si felul in care a evoluat piata poate l-au invatat pe Romero cate ceva! Poate nu ne mai ameninta cu celebra zicere: „John Romero is About To Make You His Bitch!”. 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button