GamingPC&ConsolesTech&IT

John Romero anunță Sigil, un nou expansion pentru originalul Doom

Pentru a 25-a aniversare a celebrului shooter, John Romero a pregătit Sigil, un pachet care include conținut single player și mai multe niveluri deathmatch.

Originalul Doom a fost lansat în 1993, iar pentru a marca pragul de 25 de ani co-creatorul seriei, John Romero, a anunțat un expansion gratuit programat pentru începutul anului viitor. „Sigil” este ceea ce pasionații din comunitatea jocului numesc un megawad – la baza, conținut făcut de fani – care adaugă nouă etape single-player și nouă niveluri de deathmatch. Data de lansare pentru acest expansion este februarie 2019.

După cum este detaliat pe site-ul lui Romero, veți putea juca Sigil gratuit daca aveți o copie înregistrată a originalului Doom 1993. Romero lucrează, de asemenea, cu Games Limited Run pentru a crea două pachete în ediție limitată pentru joc. Ambele includ muzică de la formatia heavy metal Buckethead, plus o piesa specială realizată exclusiv pentru Sigil si artwork al lui Christopher Lovell, cunoscut creator de coperte pentru albume metal.

Pachetul standard include un cover art creat de Lovell, un USB de 16 GB făcut să arate ca ca un floppy disc de 3,5 inchi, o casetă cu 2 discuri care include coloana sonora a celor de la Buckethead și stickere cu Sigil și John Romero. Aceasta va costa 40 de dolari. Al doilea pachet, numit The Beast Box, va avea o coperta semnată de Romero și Lovell, o cutie cu 2 discuri care conțin momente din culisele jocului, un afiș cu artwork creat de Lovell, o monedă Sigil, o statuie cu capul lui Romero in țepușă – trimitere la un easter egg din Doom 2 – și un tricou. Acestea va fi disponibilă la prețul de 166 USD, iar precomenzile pentru ambele pachete se pot face până pe data de 24 decembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button