MORE

John Cena este peste tot… pana si in Minecraft

De cand John Cena a fost transformat intr-un meme, bine nu el exact, ci doar intro-ul lui, numele wrestler-ului apare inoportun prin toate clipurile de youtube si vine cand este lumea mai draga. Problema este ca sunetul nu este tocmai modulat sau adaptat pentru urechile unui om normal, totusi, efectul comic este garantat.

Totusi, in timp ce incercam Minecraft Story Mode nu am dat peste ilsustrul wrestler, dar, in timpul secventei de credits un nume ne-a sarit in ochisori. Unu pentru ca avea si un semn al exclamarii la final si doi pentru ca este vorba de nimeni altul decat JOHN CENA!

John Cena

Inca nu stim daca TellTale Games au un simt al umorului mai dezvoltat sau este vorba de o colaborare intre WWE si TTG, dar numele este acolo pentru un motiv, mai ales ca discutam de sectiunea de multumiri. Sa fie oare felul studioului de a multumi vedetei pentru meme? Sa fie chiar un moment clasic in care Cena chiar a ajutat la realizarea jocului. Nimeni nu stie ! Totusi stim ca avem numele lui Cena in joc, iar asta este un easter egg destul de distractiv pana la urma. Pe langa asta, trebuie sa ne aducem aminte ca Minecraft are destule astfel de Easter Egg-uri aruncate pe ici pe acolo, atat in propiul joc, dar si in alte francize precum Borderlands de exemplu.

Related Articles

Back to top button
Close
Close