MORE

John Cena ar putea juca rolul lui Duke Nukem

Luptătorul de wrestling și starul cinematografic John Cena se află în tratative pentru a juca rolul lui Duke Nukem într-un film care se bazează pe caracterul seriei de jocuri video. Știrea vine de la Hollywood Reporter, care spune că de film vor fi responsabili Paramount și studioul de producție al lui Michael Bay, Platinum Dunes.

Știrea precizează că filmul Duke Nukem este în faza incipientă a producției. Nu a fost anunțat niciun regizor sau alte roluri, în timp ce în prezent se află în căutarea unui scriitor. De asemenea, nu este clar ce alți actori ar putea fi luați în considerare pentru a juca rolul lui Duke Nukem. Totuși, trebuie să recunoaștem, Cena și Nukem se aseamănă destul de mult.

Cena și Paramount au lucrat deja împreună la filmul Daddy’s Home 2. El este, de asemenea, pregătit să apară și în continuarea neoficială a lui Transformers, Bumblebee. Printre alte apariții în filme ale lui Cena se numără un rol în Trainwreck, în timp ce mai recent a fost vocea lui Ferdinand în filmul animat cu același nume.

Seria de jocuri video Duke Nukem e pe pauză din 2011, din pricina lui Duke Nukem Forever. Gearbox Software, care deține drepturile asupra seriei, a confirmat în 2015 că a făcut niște lucrări conceptuale cu privire la un nou joc Duke Nukem, menit să uluiască fanii. Cu toate acestea, Gearbox ar putea totuși să nu se ocupe chiar ei direct de noul joc.

La momentul respectiv, directorul general Gearbox, Randy Pitchford, a declarat:

Cred că cea mai rapidă cale este ca un producător potrivit să devină interesat și putem lucra cu ei. Cred că este o problemă provocatoare. Dar vă spun un lucru. Când se va întâmpla, nu există nicio îndoială că întreaga industrie își va întoarce capul să privească.

Voi ce părere aveți? Este John Cena actorul potrivit să intre în pielea lui Duke Nukem?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Nu știu dacă i se potrivește și vocea, dar e posibil. Iar în plus de asta, un film „Duke Nukem” trebuie să conțină destul de mult XXX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button