PC&Consoles

Jocurile VR Ubisoft vor avea multiplayer Cross-Platform

Ubisoft a făcut un anunț care sper să fie urmat de toate companiile care dezvoltă conținut pentru VR.

Toate jocurile de realitate virtuală anunțate până acum de Ubisoft vor avea suport pentru multiplayer interconectat, indiferent de platformă. Asta nu doar înseamnă că cineva care joacă de pe Rift va putea participa la o sesiune comună cu cineva de pe Vive. Ubisoft a venit cu planuri ceva mai mărețe. Cross-Platform Play între PC și Playstation 4, între Rift, Vive și PSVR.

Acesta este un pas important, care poate cimenta un standard foarte benefic pentru VR. Cel că indiferent pentru ce platformă cumperi un joc, sau ce tip de HMD vei folosi, vei avea cu cine să joci.

Printre titlurile pentru care Ubisoft are în plan această funcționalitate se numără simulatorul de zbor cu păsări Eagle Flight, care deja a fost lansat pentru Rift și PSVR, urmând să fie disponibilă și ediția de Vive pe 20 decembrie.

Apoi aveți Werewolves Within, o reconstruire în VR a conceptului din spatele jocului de societate The Werewolves of Miller’s Hollow, sau chiar Mafia. Probabil știți adaptarea de PC populară numită Town of Salem. Acest joc va fi lansat pe 6 decembrie.

În cele din urmă avem Star Trek Bridge Crew, un simulator de VR al experienței de a fi la bordul navei Enterprise, unde fiecare jucător va lua rolul unui personaj din clasica serie. Cei care au jucat Starship Artemis vor fi deja familiarizați cu ideea jocului, doar că acum totul este în realitate virtuale și vei vedea ceilalți jucători ca personaje din era clasică Star Trek. Jocul acesta va fi lansat pe 14 martie.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button