GamingRSS PaginaDeMedia

Jocurile video incep sa gazduiasca reclame care incurajeaza gamerii sa stea acasa

Jocurile video sunt una dintre ocupatiile cele mai populare pe perioada distantarii sociale. Astfel, in titluri precum Candy Crush Saga, Dirt Rally 2.0 si Sniper Elite 4 veti putea vedea reclame care incurajeaza statul acasa. Acestea vor veni cu sloganul „Stay home. Save lives.

Rebellion, una dintre companiile implicate, publica si 2000AD alaturi de alte benzi desenate. Acestia au oferit spatiu si in cadrul acestor materiale pentru campania guvernului britanic.

Am luat legatura cu DCMS zilele trecute sa intreb daca putem ajuta cumva. O multime de oameni petrec sute de ore in jocurile video. In acest caz, putem ajuta societatea amintindu-le jucatorilor ca este bine sa stea in case in aceasta perioada.

Jason Kingsley, Chief Executive la Rebellion

Si Codemasters au facut o miscare buna cu includerea acestor reclame in Dirt Rally 2.0, intrucat jocul este gratuit in acest moment pentru abonatii PlayStation Plus. Asta va ajuta la popularizarea jocului si implicit a campaniei care va fi prezenta in acesta.

Pe aceeasi nota, King, compania din spatele Candy Crush Saga estimeaza ca milioane de gameri vor vedea reclama aceasta in jocurile sale. Cu un reach imens generat de jocurile video precum Farm Heroes Saga si seria Candy Crush, compania a donat 230 de spatii publicitare digitale pentru aceasta campanie si pentru informatii referitoare la virus.

Cum vor fi afisate aceste reclame?

Rebellion va afisa reclamele inainte de a incepe jocul in Strange Brigade si Sniper Elite. In mod normal, acel spatiu este folosit pentru a-si promova propriile produse. In cazul gamerilor de pe PC, reclamele vor contine si un link catre un site informativ.

Codemasters pe de alta parte, se va folosi de reclamele in-game care pot fi modificate dupa bunul lor plac. Asadar, jucatorii vor vedea aceste reclame pe bannerele din joc. Momentan, tehnologia este geo-targeted, insa studioul vrea sa extinda aceasta campanie la nivel global. O metoda buna de a folosi jocurile video in aceasta perioada.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button