Gaming

Jocurile Tom Clancy sunt pe Humble Bundle

Dacă nu ați jucat până acum Rainbow Six, Splinter Cell, sau toate celelalte jocuri Tom Clancy, aveți acum ocazia să le luați pe majoritatea de pe Humble Bundle, multe la prețul minim de numai un singur dolar.

Primul Rainbow Six, Rainbow Six 3, Rainbow Six Vegas, Splinter Cell Chaos Theory, Ghost Recon, și chiar acces la beta testul lui Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, pot fi cumpărate la un loc, într-un singur pachet de 1 dolar… sau mai mult, dacă vreți să donați câtorva organizații caritabile.

La prețul de 8 dolari aveți Rainbow Six Vegas 2, Splinter Cell Conviction și primul Splinter Cell. În acest pachet vor fi adăugate câteva titluri suplimentare săptămâna viitoare, foarte probabil ceva ca End War, din moment ce o variantă on-line este acum în dezvoltare, sau poate Ghost Recon 2.

 Pentru 10 dolari puteți obține Splinter Cell Blacklist și Future Soldier, iar în final, aveți pachetul de 75 de dolari.

Ce primiți pentru atât de mulți bani? Varianta finală a lui Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, un tricou cu jocul, și 66% preț redus la trei jocuri Ubisoft din Humble Store.

Toate jocurile pe care le obțineți din această promoție pot fi revendicate numai pe Uplay. Promoția durează două săptămâni.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button