PC&Consoles

Jocurile Telltale sunt la promoție

Dacă aveți chef de un joc de aventură bun, aveți noroc. Pe parcursul acestei săptămâni întregul catalog Telltale este la reducere pe GOG.com.

Unele titluri beneficiază de reduceri de până la -75% din prețul normal. Dintre acestea cele mai multe fac parte din lansările mai recente ale studioului (cum ar fi The Walking Dead), dar puteți prinde un preț bun și pentru câteva dintre jocurile lor mai vechi (Tales of Monkey Island sau Sam & Max).

Mai jos câteva titluri de seamă:

The Walking Dead: Season 1: -75%
The Walking Dead: Season 2: -50%
The Wolf Among Us: -50%
Tales from the Borderlands: -50%
Minecraft: Story Mode: -50%
Game of Thrones: -50%

Alternativ, puteți cumpăra tot catalogul Telltale disponibil pe GOG.com cu reducerea de -75%, chiar dacă unele jocuri au o reducere mai mică atunci când sunt cumpărate individual.
Promoția durează până duminică 6 august ora 18:00, ora României.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button