GamingPC&ConsolesTech&IT

Primul Star Wars Battlefront este iar la vânzare

Mai țineți minte când Star Wars Battlefront era un nume care provoca tot soiul de sentimente călduroase și plăcute? Îndelungate ere par acum. Dar aveți oportunitatea de a le retrăi, pentru că acum ambele titluri Battlefront ancestrale sunt disponibile la vânzare.

De ceva vreme puteați cumpăra al doilea joc din serie, dar acum și primul joc poate fi achiziționat de cei curioși, atât de pe Steam, cât și de pe GOG. Prin coincidență, suntem în apropierea zilei de 4 mai, un soi de sărbătorire neoficială a francizei Star Wars, așa că jocurile toate sunt chiar disponibile la preț redus în această perioadă pentru cei interesați să vadă de ce noile jocuri Battlefront sunt cam groaznice prin comparație. Bine, groaznic poate este mult spus. Jalnic ar fi o descriere mai aptă.

Jocul poate fi butonat fie în singleplayer, fie în multiplayer, ori LAN, direct IP, sau o variantă oarecum rudimentară a modului on-line străvechi ce poate fi reactivată cu puțină muncă din partea utilizatorului.

În cazul în care nu mai țineți minte despre ce era vorba, în Battlefront vă puteți alătura bătăliei stelare pe parcursul mai multor epoci, în rolul de luptător din prima linie. Puteți fi un simplu Storm Trooper, un soldat rebel, un robot, până și un pilot ce se poate urca în diverse mașinării de luptă care chiar sunt pilotabile și cu care se poate decola, nu apar pur și simplu din cer.

Și cui aveți de mulțumit pentru disponibilitatea jocului? Disney. În nici un caz EA.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button