MORE

Jocurile produse in acest moment de catre Nintendo sunt free-to-play

Luna trecuta Nintendo a confirmat faptul ca prima serie de jocuri pentru telefone mobile va fi disponibila incepand cu luna martie a anului urmator.

Nintendo a ales sa nu ofere prea multe detalii despre jocuri si ce fel de abordare vor avea cu aceasta noua piata. Cumparatorul va achizitiona jocuri? Vor urma un model freemium? Vor avea un pret stabilit si vor include micro-tranzactii? Acestea erau cateva intrebari pertinente din partea fanilor, la care Nintendo a refuzat sa raspunda, spunand ca va avea mai multe informatii cu putin timp inainte de lansarea jocurilor.

Din pacate, pentru Nintendo, intr-un earnings briefing acestia au lasat sa scape faptul ca toate jocurile Nintendo pentru mobile vor fi free-to-play.

CEO-ul DeNA, Isao Moriyasu a scapat informatia, afirmand:

„Toate jocurile dezvoltate in acest moment sunt Free to Play.” 

„Games currently in the pipeline are all free to play,”

Acum aceasta informatie poate sa fie interpretata destul de usor, putandu-se intelege ca toate jocurile dezvoltate pana acum au fost free-to-play sau ca jocurile dezvoltate de acum incolo vor fi free-to-play. Din pacate ce jocuri vor fi disponibile sau ce personaje isi vor face aparitia in aceste jocuri nu se stie inca. Dar, cine stie, poate cu un pic de noroc, poate avem parte de remake-urile unor jocuri clasice!

[The Wall Street Journal]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close