MORE

Jocurile gratuite prin PlayStation Plus din martie includ Bloodborne

Sony a dezvăluit care sunt jocurile gratuite din martie pentru abonații PS Plus, însă în același timp vine și o veste proastă pentru utilizatorii de PlayStation 3 și PS Vita.

Așa cum ne-am obișnuit lună de lună, Sony va oferi o serie de jocuri pentru cei abonați la PS Plus. Printre acestea unul iese în mod special în evidență, vorbind desigur despre Bloodborne, jocul disponibil exclusiv pe PlayStation 4.

Postarea de pe blogurile PlayStation începe, așa cum era de așteptat, cu Bloodborne, creat de studiourile From Software, care de altfel ne-au adus și seria Dark Souls. Astfel, toți abonații vor putea să își înceapă aventura în Yharnam și să vadă de ce a primit atât de multe premii și nominalizări.

În același timp, un alt titlu exclusiv se alătură celor gratuite din luna martie, Ratchet and Clank. Deși jocul din genul „action platformer” a fost lansat pentru prima dată în 2002 pe PlayStation 2, un remake pentru acesta și-a făcut apariția în 2016 pe PlayStation 4.

Lista completă cu jocurile gratuite din luna martie poate fi văzută mai jos.

  • Bloodborne (PS4)
  • Ratchet and Clank (PS4)
  • Legend of Kay Anniversary (PS3)
  • Mighty No. 9 (PS3 and PS4)
  • Claire: Extended Cut (PS Vita and PS4)
  • Bombing Busters (PS Vita and PS4)

În timp ce acestea de mai sus vor deveni disponibile începând cu 6 martie, jocurile de luna trecută încă mai pot fi descărcate. Printre acestea se numără Knack (PS4), Rime (PS4), Spelunker HD (PS3) și Grand Kingdom (PS4 și PS Vita).

Anunțul din partea Sony se încheie însă și cu o veste proastă.

Începând cu anul viitor, 8 martie 2019, jocurile PS Plus lunare se vor concentra pe titluri pentru PS4 și nu vor mai include titluri pentru PlayStation 3 și PlayStation Vita. Asta nu va afecta jocurile pe care le-ați descărcat deja sau pe care le veți descărca înainte de 8 martie 2019. Acele jocuri vor face în continuare parte din colecția voastră PS Plus atât timp cât sunteți membri.

În timp ce toate celelalte beneficii vor fi în continuare disponibile și după acea dată, cum ar fi salvările, cred că este timpul să trecem la generația curentă?

[PS Blog]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Nice, poate puneti si aricole cu oferte bune la jocurile ps4, poate niste topuri de jocuri split-screen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button