GamingPC&ConsolesTech&IT

Jocurile Endless sunt gratuite în acest week-end

Vă plac jocurile de strategie 4X? Dacă vreți să jucați unul veți găsi în acest moment câteva gratuite pe Steam, toate făcând parte din seria Endless. Așa că fie dacă vă place tematica spațială sau ce fantastică, veți putea descărca și juca de pe Steam, până luni, Endless Legends și Endless Space 2. Mai găsiți pe acolo Dungeons of the Endless gratuit, ce nu este un 4X.

Aceste jocuri vor fi ale voastre doar până pe 28 ianuarie, așa că nu le veți putea juca dincolo de această perioadă decât dacă le cumpărați. Aveți totuși parte și de o reducere foarte mare de preț la toate trei zilele acestea.

Probabil observați că Endless Legends 1 lipsește din listă. Asta pentru că jocul este gratuit, permanent, pe platforma de jocuri Game2Gether a celor de la Amplitude Studio, jocul rămânând al vostru pe veci.

Tot în această perioadă studioul mai strânge și statistici despre jocuri, așa că pe măsură ce lumea explorează spațiul sunt deblocate diverse recompense care vor fi disponibile în viitorul apropiat pentru jucători. Puteți vedea mai jos un clip de prezentare al evenimentului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button