GamingTech&IT

Jocurile DOOM clasice au fost relansate, dar Bethesda a dat-o in bara

In cadrul conferintei QuakeCon, Bethesda a incercat sa-si surprinda fanii cu ceva frumos: o re-relansare a primelor trei jocuri Doom pe Android, iOS, Nintendo Switch, PlayStation 4 si Xbox One. Sunt grozav pana acum, doar ca, este o mica problema: Pentru a putea juca titlurile clasice Doom, jucatorii vor fi nevoiti sa se logheze pe un cont de Bethesda.net

In cazul lui Doom si lui Doom 2, jucatorii vor trebui sa se logheze o singura data si vor putea juca offline de acolo. Pentru Doom 3 insa, va trebui mereu sa fii autentificat intr-un cont Bethesda.net „pentru a accesa anumite caracteristici si continut”. Introducerea acestui sistem de login pe Bethesda.net este neasteptata si inutila deoarece trilogia Doom este o experienta exclusiv offline. Doom si Doom 2, care dateaza din 1993, respectiv 1994, au multiplayer, doar ca acesta este local. Doom 3 este listat drept titlu single-player pe magazinele digitale precum Nintendo Switch eShop si PlayStation Store.

Drept rezultat al acestei decizii, fanii se razbuna pe Twitter creand memes cu mesajul care te anunta ca trebuie sa fii autentificat. Oricat de comune ar fi meme-urile, ele sunt raspunsul unei realitati imbecile in care ai nevoie de un cont pentru a te putea bucura de jocuri offline.

Polygon

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button