GamingȘtiri IT

Jocurile DOOM clasice au fost relansate, dar Bethesda a dat-o in bara

In cadrul conferintei QuakeCon, Bethesda a incercat sa-si surprinda fanii cu ceva frumos: o re-relansare a primelor trei jocuri Doom pe Android, iOS, Nintendo Switch, PlayStation 4 si Xbox One. Sunt grozav pana acum, doar ca, este o mica problema: Pentru a putea juca titlurile clasice Doom, jucatorii vor fi nevoiti sa se logheze pe un cont de Bethesda.net

In cazul lui Doom si lui Doom 2, jucatorii vor trebui sa se logheze o singura data si vor putea juca offline de acolo. Pentru Doom 3 insa, va trebui mereu sa fii autentificat intr-un cont Bethesda.net „pentru a accesa anumite caracteristici si continut”. Introducerea acestui sistem de login pe Bethesda.net este neasteptata si inutila deoarece trilogia Doom este o experienta exclusiv offline. Doom si Doom 2, care dateaza din 1993, respectiv 1994, au multiplayer, doar ca acesta este local. Doom 3 este listat drept titlu single-player pe magazinele digitale precum Nintendo Switch eShop si PlayStation Store.

Drept rezultat al acestei decizii, fanii se razbuna pe Twitter creand memes cu mesajul care te anunta ca trebuie sa fii autentificat. Oricat de comune ar fi meme-urile, ele sunt raspunsul unei realitati imbecile in care ai nevoie de un cont pentru a te putea bucura de jocuri offline.

Polygon

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button